Powered By Karasakal
TR EN
Panjurlu Fan
Ürün Kodu : KM0006-020

Ürün Grubu : Fan ve Havalandırma

Teknik Özellikler

Panjurlu fanlar değişen ihtiyaçlara göre 560 (22"), 660 (26"), 760 (30"), ve 1270 (50") tip havalandırma fanları üretilmektedir.. 
Fanların yanında talebe göre sadece panjur ve kanat üretimi de gerçekleştirilmektedir.
Fan panjur setleri kolaylıkla sökülüp takılma özelliğine sahiptir. Bu sayede fan içi temizliğini de kolaylaştırmaktadır.
Bütün panjurlu fan gövdeleri galvanizli çelik sacdan üretilmektedir. Fan kanatlarındaysa aliminyum, galvanizli, ve paslanmaz çelik olmak üzere üç farklı seçenek sunmaktadır. Bütün kanat çeşitleri de kuvveti ve verimi arttırmak için kanatlar özel bir kavise sahiptir.

1- Alüminyum Kanatlar: Bu kanatlar özel aliminyumlu alaşımdan üretilmektedir. Kalınlıkları 2 mm’dir.

2- Galvanizli Çelik Sac Kanatlar: Bu kanatlar galvanizli çelik sacdan üretilmektedir. Kalınlıkları 1 mm’dir. 

3- Paslanmaz Çelik Kanatlar: Talebe göre 304 ve 403 kalite olmak üzere iki kalitede paslanmaz çelikten üretilmektedir. Kalınlıkları 1 mm'dir.

Fan Panjurlarının Açılış Sistemi

Üç farklı açılma sistemi mevcuttur:

1- Panjurlar, kanatların devriyle birlikte ortaya çıkan mekanik kuvvete dönüşen merkezkaçlı kuvvetle açılır. 

2- Panjurlar üzerlerine monte edilen ekstra ağırlıklarla dengelenir. Merkezkaçlı kuvvet kanatların devriyle ortaya çıkar ve panjurlar bu merkezkaçlı kuvvetle açılır ekstra ağırlık sayesinde de kapanır.

3- Panjurlar hava basıncı ve emişiyle açılıp kapanır. Bu sistemle monte edilen fanlar oldukça kullanışlıdır. Panjurların taşınabilir olması fan içi temizliğini kolaylaştırmaktadır.

Fanların Çalışma Sistemi

Panjurlu fanlar sahip oldukları motor-kayış-kasnak sistemiyle sessiz bir şekilde çalışmaktadır. Kasnak aliminyum dökümden yapılır ve fanın çalışma ömrünü uzatmak için özel tasarıma sahip rulman kullanılır. 
Fan etrafındaki çember çerçeve galvanizli çelik sacdan üretilir. Panjurlar fan çalışırken açılır, fan çalışması durduğunda kapanır.
Özel olarak yapılmış koruma teli fanların arka kısmındadır. Fanlar dış çerçevede bulunan vidalarla duvara monte edilmekedir.

2014 © Konya Motor Makine Manyetik Fren San. Tic. Ltd. Şti. - Tüm Hakları Saklıdır.
Tasarım ve Teknoloji:
Konya Reklam Ajansı Konya Web Tasarım Konya Ajans Reklam Ajansı Konya